Eco 2 Floor

Wat is nu precies eco 2 floor:

eco 2 floor is een zelfnivellerend, verpompbaar gietdekvloer op basis van gemalen gegranuleerde hoogovenslak (GGBS) conform NEN-EN 15167, dat al vele jaren in de betonindustrie wordt toegepast. eco 2 floor is het resultaat van jarenlange ontwikkeling.

eco 2 floor verenigt de technische voordelen van een handmatig aangebrachte zandcementdekvloer, met het verwerkingsgemak en de effectiviteit van een robuust gietvloer systeem. Dit zorgt voor een reductie van arbeidskosten, verminderde lichamelijke belasting van de verwerkers, betere oppervlaktekwaliteit, minder nabewerking en het eerder kunnen aanbrengen van de eindvloer zoals tegels, stofferingen, c.q. kunststof afwerkingen.

eco 2 floor is gebaseerd op hoogovenslak en heeft ten opzichte van andere cementgebonden gietdekvloeren opmerkelijke voordelen zoals beperkte krimp, langere open tijd en het gebruik van een duurzaam bindmiddel.

eco 2 floor is alleen beschikbaar via erkende verwerkers, en wordt alleen geproduceerd door gecertificeerde betoncentrales.

SAMENSTELLING

eco 2 floor is een fabrieksmatig vervaardigd product en bestaat uit een exact compound, gecombineerd met GGBS en toeslagmaterialen.

De gewenste verwerkbaarheid wordt bereikt door hulpstoffen, die in het compound reeds zijn ingemengd.

De vloerenspecie product wordt vervaardigd door een landelijk netwerk van betoncentrales en kant en klaar op de bouwplaats aangeleverd.